Vstupujeme do roku 2023 s novými vizemi mužských účesů, které odrážejí směr moderního životního stylu. Zatímco minulé roky nám přinesly oblíbené střihy jako pompadour a undercut, nyní se otevírají nové možnosti. Podívejme se na to, co je v současné době in.

Textury a Vrstvení

Jedním z klíčových prvků letošních účesů jsou textury a vrstvení. Muži stále více volí střihy, které vytvářejí zajímavé hravé textury a umožňují snadnější styling. Vrstvené střihy nabízí dynamiku a pohyb, což je ideální pro ty, kteří chtějí flexibilitu ve svém každodenním vzhledu.

Zpět k Klasice

Klasické střihy a účesy se vracejí s moderním nádechem. Elegantní a jednoduché střihy, které zdůrazňují přirozenou strukturu vlasů, jsou opět v módě. To znamená, že eleganci a jednoduchost lze spojit dohromady, což dává prostor pro kreativitu a individualitu.

Barevné Experimenty

Barvy nejsou pouze doménou dám. V roce 2023 zažíváme nárůst odvážných barevných experimentů i u mužů. Od pastelových odstínů po smělé kontrasty, muži si stále více osvojují možnosti, které barvení vlasů nabízí.

Dlouhé Vlasy

Pro muže s odvahou jsou dlouhé vlasy stále více přijímány. Tento trend nejenže nabízí nové možnosti střihů, ale také otevírá prostor pro kreativní styling. Dlouhé vlasy mohou být vlnité, rovné nebo zkroucené podle individuální preference.

Jak vybrat ten pravý střih pro vás?

Při výběru nového účesu je klíčové vzít v úvahu tvar obličeje, texturu vlasů a také váš osobní styl. Konzultace s barberem může být klíčová, protože vám může poskytnout doporučení, která budou odpovídat vašim potřebám a zároveň reflektovat aktuální trendy.

Buďte odvážní a zkuste něco nového! Trendy pro rok 2023 jsou o individualitě a osobním projevu. Vaše vlasy jsou způsobem, jak vyjádřit svou osobnost, ať už je to prostřednictvím hravých textur, odvážných barev nebo klasické elegance. Pamatujte, že nejlepší účes je ten, který vám přináší sebejistotu a radost.

cs_CZ