FONEX COSMETICS Hlína na vlasy Matte Look 100 ml

Matná hlína na vlasy s obsahem vitamínu E. Dodá vlasům kontrolu struktury a umožní vytvořit moderní účes jaký si přejete a kterému dodá střední fixaci a matný vzhled.

Hlína na vlasy nebo-li také jíl na vlasy se snadno se dostane do vlasů a vyživí je.  Účes můžete kdykoliv během dne změnit. Stačí si lehce namočit ruce a vlasy přestylizovat. Účes je snadno upravitelný dokonce i druhý den po stylování.

215,00 

Matná hlína na vlasy s obsahem vitamínu E je určena k vytváření moderního účesu s střední fixací a matným vzhledem. Tato hlína dodává vlasům kontrolu struktury a umožní vytvořit různé styly podle vašich představ.

Hlavní vlastnosti této matné hlíny na vlasy zahrnují:

  • Přirozený matný vzhled: Pomocí této hlíny dosáhnete moderního účesu s matným finishem, který vypadá přirozeně.
  • Snadná úprava během dne: Účes můžete kdykoliv během dne změnit. Stačí si ruce namočit a vlasy přestylizovat. Hlína umožňuje snadnou a rychlou úpravu účesu.
  • Výživa pro vlasy: Obsah vitamínu E pomáhá vyživovat vlasy a udržovat je zdravé.
  • Příjemná vůně: Hlína má příjemnou vůni, která zanechá vlasy svěží.

Použití této hlíny je jednoduché. Stačí nabrat potřebné množství, rozmělnit ji v dlaních a nanést do suchých vlasů na místa, kde chcete dodat tvar a řád. Počkejte 5 vteřin a poté můžete vlasy finálně tvarovat podle vašich představ.

Objem: 100 ml

cs_CZ